hits

Hverdagene er fylt med uforutsette ting

Etter en lang ufrivillig "pause" fra bloggen pga sykdom og "problemer med logisitkken" er jeg endelig tilbake. Uten å gå for mye inn på kjedelige detaljer kan jeg forklare kort at jeg ble akutt syk. I tillegg ble jeg frastjålet mobiltelefonen min, noe som førte til at jeg ble veldig hemmet siden jeg brukte den til stort sett alt digitalt. Dermed mistet jeg alle telefonnumre og. En veldig kjedelig situasjon, men jeg har og lært at man bør ha telefonnumre og andre ting lagret også andre plasser. Man blir klok av skade.

De siste ukene har stort sett vært som alle andre uker i livet vårt med opp og nedturer. Men i dag fikk jeg kjenne ekstra godt at man kan få uforutsette utgifter man ikke en gang tør tenke på. Datteren min skulle til en vanlig kontroll hos tannlegen. Heldigvis er tannlege gratis for barn. Så en gang i året er vi på kontroll for å sjekke at hun pusser tennene riktig, og ikke har hull eller andre problemer. Men etter at røntgenbilder var tatt og tannpleier var ferdig med sine undersøkelser ba hun tannlegen komme inn. De gikk gjennom røntgenbildene og sjekket tennene hennes. Da kom den tunge beskjeden. Datteren min har 2 tenner som det ikke er plass til, i tillegg til litt annen skjevstilling av tennene. Så beskjeden fra tannlegen var klar. Hun må ha tannregulering!! Jeg nærmest hørte pengene renne ut av kontoen, for jeg vet at selv om HELFO kan dekke noe av det, så blir det en god sum i egenandel som jeg må betale selv. Jeg spurte tannlegen hva det ville koste meg, og ifølge han ville jeg nok måtte betale et sted mellom 15.000 og 25.000 selv, litt avhengig av hvilke behandling kjeveortoped anbefaler. Jeg kjente svetten rant nedover ryggen mens jeg ventet på at tannlegen skrev ferdig henvisningen. Så med en konvolutt i hånden fikk jeg beskjed om å kontakte en kjeveortoped i nærheten og ta med henvisningen. 

Hadde det bare vært en vanlig liten skjevstilling av tennene hadde jeg nok utsatt det, men når det er 2 tenner som veldig snart vil begynne å presse seg ut der det ikke er plass til dem, så kan jeg dessverre ikke vente. Noen ganger får man seg rett og slett et skikkelig slag i trynet. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Alenepappa

Alenepappa

37, Berg

Kontakt meg gjerne på enalenepappa@gmail.com Hvis du ønsker å hjelpe min datter og meg er kontomummeret mitt 9522.06.25762. Er du i tvil om situasjonen min er reell er det bare å spørre, så kan jeg dokumentere det.

Kategorier

Arkiv