Nå trenger jeg hjelp

Nå trenger jeg litt hjelp fra dere som leser her (Men ikke slik hjelp mange tror :)). Men først vil jeg fortelle litt om hvor vanskelig det til tider kan være å leve på minstesats uføretrygd og ha gjeld samtidig. For som jeg har fortalt tidligere så jobber jeg for tiden med namsmannen og jurist for å få gjeldsordning. Grunnen til at det er jurist inni bildet er at noe av gjelden som står på meg ikke er min. Dette gjør det vanskelig å få innvilget gjeldsordning. Derfor må det fremskaffes noen dokumenter for å få løst dette. Men vi jobber med det, og regner med en løsning på dette snart. For selv om en gjeldsordning ikke gir oss mer penger utbetalt så vil det uansett ha en positiv innvirkning på fremtiden til datteren min. Og kanskje jeg får litt mer sjelero når jeg ikke har gjeld hengende over meg. Men mens jeg nå jobber med namsmannen angående gjeldsordning så klarer en annen avdeling hos namsmannen å sende pålegg om utleggstrekk i uføretrygden min til NAV. Ligger ved bilde fra NAV siden min. Dette trekket skal selvfølgelig stanses, men siden det kommer rett før NAV skal beregne utbetalingen for september må jeg sikkert leve med trekket som er på 1900 kroner nå i september. For det er ingenting som heter rask saksbehandling hos verken namsmann eller NAV. Vi skal helt sikkert klare oss til neste utbetaling,  men som dere forstår er dette unødvendig og frustrerende når namsmannen er veldig klar over vår økonomiske situasjon. Men slik er det å ha gjeld man ikke klarer å betjene. 

 

Så til det jeg trenger hjelp til. For som jeg har skrevet om tidligere skal datteren min og jeg lage julepynt og juledekorasjoner som vi ønsker å selge for å tjene penger til jul. Istedet for å bare ligge ut en annonse på finn.no der vi ber om hjelp ønsker vi å tjene pengene. Noe som vil gi oss en bedre følelse. Men selv om vi bruker ting vi finner i naturen som kongler, mose og slike ting trenger vi og å kjøpe noen ting. Og datteren min har funnet en del forskjellige ting hun ønsker vi skal lage. Og da trenger vi å få kjøpt dette så billig som mulig. Så hjelpen vi spør om er tips om hvor vi kan få kjøpt de forskjellige tingene i listen under så billig som mulig. 

– Hvite kubbelys

– Isoporkuler (store)

– Filt

– Piperensere

– Limpistol som er lett å bruke for datteren min 

– Rognebær i plast

Håper noen vet hvor jeg får kjøpt disse tingene til en ok pris. Dette er selvfølgelig ikke alt vi skal bruke for å lage julepynt, men de andre tingene tror og håper jeg vi har kontroll på. Og så håper jeg at så mange som mulig vil kjøpe julepynt av oss. Datteren min gleder seg utrolig mye. Og kanskje kan dette gjøre at vi får en fin jul, i tillegg til at  vi kanskje kan komme litt ajour med regninger og annet. Send meg gjerne en mail på [email protected] hvis du har tips om tingene i listen. Eller andre tips angående julepynt/dekorasjoner. Og hvis noen ønsker å kjøpe julebakst ønsker vi og å lage det hvis interessen er der. Håper på mange tilbakemeldinger. 

 

 

21 kommentarer
  1. Anonym over her, stakkars. Står du fast, eller har du noe innabords du gjerne skulle snakket om med noen, men ikke tør, og derfor slenger rundt deg med upassende innlegg som over. Nei få deg et liv. Du er tøff bak skjermen, men få frem ansiktet ditt så skal vi se hvem som er tøffest 😉 hehe

  2. Anonym: Jeg har fått med meg at enkelte tror at jeg tjener penger på bloggen. Men det er veldig feil. For det første vet jeg ikke en gang hvordan man tjener penger på å blogge. Og for det andre har jeg ikke nok lesere til det. De som tjener penger på bloggene sine har 40.000 – 50.000 lesere daglig. Jeg har innimellom på gode dager kanskje 500 lesere. Reklamen som vises i innleggene mine er det ikke jeg som har plassert der

  3. Jeg ville sjekket på Nille og ev. Europris, de kan ha utrolig mye rart til en billig pris. Andre alternativer er Clas Ohlson og Jula, men de har kanskje ikke så mye pyntegjenstander.
   Du har selvfølgelig også rene hobby-/husflidsforretninger som Panduro og Hobbykunst, men slike spesialforretninger er gjerne litt dyrere å handle fra, og du finner ofte tilsvarende produkter andre steder til en lavere pris.
   Alle disse har uansett nettsider og gjerne også nettbutikk, så jeg anbefaler at du bruker litt tid på “vindusshopping” på nett og plukker ut det du trenger der du får det billigst, husk å ta frakten med i regnestykket. Sett av en dag og lån en PC på biblioteket hvis det er mulig, så bruker du ikke av mobilabonnementet ditt.

  4. De har slike plastrognebær på panduro mener jeg. Kubbelys kan du få 5 for 100,- på plantasjen iallefall 🙂

  5. Selger de ikke slikt på “Nille” da?
   Ev. på “Tiger/TGR” hvis du bor i nærheten av slike butikker

  6. Sjekk bruktbutikker. Ellers vet jeg rema i hvertfall hadde kubbelys til 5kr stykket så du kan jo skjekke der

  7. Sjekk bruktbutikker. Ellers vet jeg rema i hvertfall hadde kubbelys til 5kr stykket så du kan jo skjekke der. Ellers kan du se på Biltema

  8. Hei<3
   Jeg kjøper ALT mellom himmel og jord på http://www.aliexpress.com
   Der kan du se bilder og tilbakemeldinger fra andre som har kjøpt, og ofte skriver de hvor fort de fikk det siden de bestilte. De fleste tingene jeg bestiller derifra kommer etter 1-2,5 uker.
   Tips til pynt dere kan lage; -Snøkuler av gamle syltetøyglass (google det og finn masse kul inspirasjon)
   -Filthjerter til å henge opp i vinduet
   -Store glass/plast-julekuler der dere maler navn på (så kan folk bestille det de ønsker å ha skrevet på de)
   -Strikke grytekluter
   -Sy fine julestrømper, gjerne med navn
   Tips:
   Gull, sølv, hvitt, glitter og rødt er superfine farger til juledekorasjoner.
   Lykke til<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg