Pedofil?!?!?!?!

Er jeg pedofil bare fordi jeg er alenefar? Finnes det virkelig personer der ute som leser bloggen min og dermed mener jeg er pedofil? Jeg trodde at vi her i Norge var kommet litt lenger enn det. Jeg mener selv at jeg er en like god forsørger som en alenemor. Men som dere kan lese i kommentaren under mitt forrige innlegg så er det visst noen som mener at siden jeg er mann og aleneforelder så er jeg pedofil. 

For meg er det motbydelig å tenke på at voksne i det hele tatt tenker i de baner når det gjelder barn. Jeg klarer ikke en gang å forestille meg hvordan voksne kan tenke på barn og sex i samme tanke. Og hvis jeg noen gang får vite at noen tenker i de baner om min datter tør jeg ikke tenke på hva jeg kommer til å gjøre. Det vil være et så langt steg over alle grenser at jeg helt sikkert kommer til å gjøre noe jeg ikke burde gjort mot den personen. 

Jeg forstår at mange er uenig i måten jeg ber om hjelp på, men å mene at jeg er pedofil er bare motbydelig. Det burde vært ulovlig og straffbart å slenge slike ord løst rundt seg. Når man kaller andre pedofile helt uten grunn er man ikke stort bedre enn pedofile. Tenk hvor alvorlige konsekvenser slike rykter kan få for en uskyldig person 

 

 

 

2 kommentarer
    1. Hei. Den kommentaren du sikter til vil jeg si er langt over grensen for hva som kan forsvares av ytringsfriheten her i landet, og kan faktisk være ulovlig. Jeg regner med du loggfører IP-adressene til de som skriver kommentarer, og kanskje også operativsystem og ev. nettleser som er brukt? I så fall har du all info som trengs for å kunne spore opp avsendermaskinen for den meldingen, og hadde jeg vært deg ville jeg tatt det med til politiet og levert en anmeldelse snarest mulig. Det er veldig mange som er tøffe i trynet der de sitter bak tastaturet og tror de er anonyme, så jeg vil absolutt oppfordre deg til å følge opp dette.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg