Litt om bil, jul og helse

Først av alt vil jeg bare si at jeg nå har delene som trengs for å få godkjent bilen. Så i løpet av neste uke vil den bli eu-godkjent. Jeg er evig takknemlig for det. Tusen takk. 

Og før jeg kommer med dagens spørsmål om hjelp har jeg lyst å fortelle litt om planene våre for salg av juledekorasjoner. Og selv om mange synes det er tidlig så trenger datteren min og jeg litt tid på oss. Og la meg minne dere om at om 1- 2 uker vil de første partiene med kakemenn og julebrus komme i salg i butikkene. Og veldig mange bedrifter har allerede bestilt julebord. Så vi er faktisk ikke så tidlig ute. Det er jo bare 107 dager til julaften. Det vi har begynt å gjøre, og vil gjøre ferdig i løpet av et par dager er å lage noen forskjellige dekorasjoner. Noen enkle og noen litt mer avanserte. Og vi har brukt ting vi har fra før. Men jeg har og sjekket hva de forskjellige tingene vi bruker koster å kjøpe i butikken. Men jeg har dessverre ikke råd til å kjøpe inn mange ting og lage dekorasjoner før jeg er sikker på at vi får solgt dem. Så derfor håper jeg på tidlige forhåndsbestillinger. Så hvis du er interessert i å kjøpe en eller flere dekorasjoner så send meg en mail om det så fort som mulig når jeg ligger ut innlegget med bilder. Og jeg håper dere deler det innlegget på sosiale medier. Husk at dette er noe vi gjør i stedet for å bare be om hjelp til jul. Vi prøver i stedet å tjene penger til å få en fin jul. Og det blir ikke noe problem å sende. Jeg har vært på butikker og sikret meg papp og en stor rull med bobleplast. Så alt som sendes blir pakket skikkelig. Pris på de forskjellige dekorasjonene er jeg usikker på. Er veldig vanskelig å vite hva folk er villig til å betale. Så jeg kommer bare til å skrive hva det omtrent koster i “deler” og hvor lang tid det har tatt å lage dekorasjonen. Så får dere selv bestemme hvor mye dere vil betale for hver dekorasjon så lenge det ikke er mindre enn kostnadene for å lage dem. Og jeg er veldig stolt av datteren min som virkelig legger både hjerte og sjel i å lage disse tingene. I tillegg vurderer vi å lage brente mandler og selge glass med det. Faktisk min datters forslag. Så hvis noen vil kjøpe brente mandler på glass med personlig hilsen fra min datter er det bare å sende inn en bestilling. Og her trenger jeg tips på hvor mye jeg kan ta betalt for et glass med brente mandler.

Så vil jeg enda en gang be om hjelp. Og alle dere som nå river dere i håret og tror jeg skal be om økonomisk hjelp, dere kan lene dere tilbake og slappe av. Saken er at jeg i dag var hos legen min. Først fikk jeg beskjed om å ligge om kostholdet litt og spise mer næringsrik mat. Fikk og resept på noen vitaminer jeg burde ta på grunn av jeg hadde mangel på diverse vitaminer. Men prisene på slik medisin her i Norge er jo helt sykt. Og akkurat dette med kostholdet er heller ikke lett å gjøre noe med. Jeg spiser den maten jeg kan spise. Det er mye viktigere at datteren min får i seg det hun trenger. Så spiser jeg restene. Og det får duge.. Men nok om det. Deretter mente legen at jeg burde begynne å trene. Spesielt overkroppen på grunn av problemer med rygg og nakke. Han mente selv at det aller beste for meg ville vært medlemskap på treningssenter, og noen timer med en personlig trener slik at jeg kan gjøre alle øvelsene riktig. Men jeg har ikke en gang råd til et næringsrikt kosthold, så da er jeg ikke i nærheten av å ha råd til medlemskap på treningssenter,  og enda fjernere er en personlig trener. Så hva ber jeg om hjelp til? Selvfølgelig ville jeg blitt utrolig glad om jeg ble kontaktet av en personlig trener som og lot meg trene gratis på treningssenter med noen timer hos han/hun. Men det skjer nok ikke. Så det jeg håper er at noen kan hjelpe meg med øvelser jeg kan gjøre hjemme. Så kan du eller kjenner du noen som kan noe om trening håper jeg du/dere tar kontakt for å gi meg noen råd og tips. For jeg har jo lyst å komme i litt bedre fysisk form slik at jeg kan være en så god far som mulig for datteren min i mange år fremover. 

Håper du tar deg tid til å lese de andre innleggene mine

 

 

 

8 kommentarer
  1. Hei! Du burde lære deg å strikke sokker! Ca 60 kr i utgifter per par, og du kan selge de for 200-250 👍

  2. Hei!
   Jeg har lest bloggen din over en periode… Er dette bare tull? Jeg ser for meg at du skriver selv og sparer kommentarer som forarbeide til en bok eller en masteroppgave. Eller ?!?

  3. Hanne: Hei. Det jeg skriver er absolutt ikke tull. Hvis du leser hele bloggen ser du at jeg ofte skriver at jeg gjerne dokumentere at situasjonen er reell og ekte. Så hvis du tviler er det bare å kontakte meg på mail. Synes heller ikke at en slik situasjon som datteren min og jeg, og mange andre lever i er noe å tulle med.

  4. Hei!
   Angående kosttilskudd selges det ofte billigere i nettbutikker som f.eks iherb.com
   Jeg støtter tips om treningsbloggen til funkygine! Den er inspirerende!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg