ÅRETS FØRSTE OG BESTE JULETILBUD

Da var den store dagen kommet. Eller egentlig er det jo en helt vanlig søndag med skikkelig høstvær ute. Men hos oss har dagen vært litt spesiell. Vi har laget julepynt og kost oss. Eller rettere sagt så har datteren min laget julepynt. Jeg har bare gjort alle de kjedelige tingene som å skjære til, vaske og lime. Resten er stort sett gjort av datteren min.

Så nå ligger jeg ut bilder av de dekorasjonene vi har laget nå i helgen. Mesteparten av det som er i dekorasjonene er ting vi hadde fra før. Konglene er plukket og sprayet med gull og sølvspray, hjertene har min datter laget i trolldeig og sprayet med gull og sølvspray. Så her har du juledekorasjoner som er laget med kjærlighet. Ikke en dekorasjon er lik, og datteren min er stolt over hver eneste lille detalj.

I morgen skal jeg undersøke priser på noen av tingene vi har brukt. Så da vil jeg oppdatere dette innlegget med informasjon om hva hver dekorasjon koster å produsere. Men er du interessert i å kjøpe er det bare å kontakte meg. Har laget en egen mail adresse for bestillinger slik at jeg har system. Og jeg har allerede bobleplast, papir og papp. Så alt blir skikkelig pakket før det sendes. 

Og husk at vi trenger litt tid på å kjøpe inn deler til dekorasjonene, så bestill helst så fort som mulig. Noen vil og si at man kan lage de samme dekorasjonene selv hjemme til en lav pris. Men husk da at dette går til en god sak. Dette er vår måte å redde julen på (og forhåpentligvis og komme litt ajour med regninger og kanskje få oss en liten økonomisk buffer). Dette gjør vi isteden for å bare be om hjelp på finn.no og her på bloggen. Vi prøver heller å tjene pengene.

 

 

 

1.

Krukke med led-lys, tre, kongler, snø og engel

 

 

2.

Glass med led-lys, julegave, snø og reinsdyr

 

 

3.

Glasskrukke med trelokk, julegave, snø, reinsdyr og håndlaget hjerte 

 

 

 

4.

Krukke med led-lys, julekuler og kunstig busk

 

 

5.

Krukke med led-lys, Gull, sølv og naturell kongler, kunstig sopp og gullfarget isoporkule

 

 

6.

Lykt med led-lys

 

 

7.

Lykt med led-lys

 

 

8.

Gjennomsiktig boks med trelokk, tre, julegaver, snø og nisse

 

 

9.

Glasskrukke med trelokk, julegave, snø, reinsdyr og håndlaget sølvhjerte

 

 

10.

Vinglass lysestake med juledekorasjon i bunn

 

 

11.

Vinglass lysestake med juledekorasjon i bunn

 

12.

Vinglass lysestake med juledekorasjon i bunn

 

 

13.

Vinglass lysestake med juledekorasjon i bunn

 

 

14.

Vinglass lysestake med juledekorasjon i bunn

 

 

15.

Vinglass lysestake med juledekorasjon i bunn

 

 

Dette er bare noen av dekorasjonene vi kan lage. Jeg vil oppdatere når vi ligger ut nye dekorasjoner. Håper mange vil bestille og redde julen for oss. Og bestill helst så tidlig som mulig slik at vi får tid til å kjøpe inn, lage og sende.

Bestillinger sendes til [email protected]

Andre henvendelser sendes til [email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18 kommentarer
  1. Så mye flott! Et lite tips er å sette nummer på bildene eller merke pyntene med et tall før bilde blir tatt, slik at det er lettere å skille produktene ved bestilling. Lykke til med salget!

  2. Anonym: Billigste måten er nok norgespakken som koster 145 kroner. Så det koster litt. Men så er det jo ikke en nettbutikk jeg driver. Dette er jo et forsøk på å gjøre noe positivt og tjene penger framfor å tigge om hjelp til jul på finn.no. Om jeg får solgt noe vet jeg ikke, men uansett vet jeg at jeg ihvertfall prøvde.

  3. Vi skal iallefall kjøpe! Tenker at det kan være greit å kjøpe flere kanskje, portoen er jo den samme om man kjøper 2 og 3 i Norgespakka, om jeg ikke tar feil?
   Må si jeg synes det var kreativt! Nydelig flotte. De hjertene var skjønne! Det vil jeg iallefall ha ♡

  4. Hei.
   Hvordan kan jeg kontakte deg? Har du Email?
   Lengesiden jeg har lest bloggen din og jeg har nå oppdatert meg. Takk for at du blogger💞

  5. Jeg kan godt tenke meg en juledekorasjon, men kan jeg komme med litt ønske om fasong? Jeg ønsker meg en lav rund en? Hvis dere kan, kommer jeg tilbake med mål.

  6. Kjempefine dekorasjoner. Har du gjort deg noen tanke om priser?
   Hvis du synes det er vanskelig å prise, så kan et lite tips være å doble eller triple utstyrskostnaden.

  7. Anonym: Jeg har slitt veldig med dette med pris. For jeg har jo lyst at vi skal tjene oss noen penger til jul, og gjerne litt til regninger og slikt i januar og. Men samtidig vil jeg ikke ha for høy pris siden det da ikke vil være mange som vil kjøpe. Så tipset ditt var ikke så dumt. Vil jo og at datteren føler at hun får noe igjen for tiden hun har brukt på å lage de. Hun satt i veldig mange timer med de dekorasjonene på bildene

  8. Jeg har ikke glemt forespørselen jeg sendte deg om juledekorasjon med ønske om fasong. Det kommer, men jeg pusser opp her og alt er kaos derfor kommer mer innformasjon nærmere jul. Så er formen din og dere har anledning hører du fra meg litt senere. Lykke til med operasjonen, dette klarer du!👍

  9. Hei Det var mye nydelig. Men husk å ta med i prisen hva det koster å sende, det blir lettere, altså hva norgespakke koster.
   Et tips. Sjekk om det er et sted dere kan sette opp en stand , skal se dere får stå gratis et sted og så selge der.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg