Når alt går galt samtidig

Tusen takk til dere som har sendt melding og spurt om vi har det bra siden jeg har vært stille her en stund. Vi har det bra begge to. Jeg har vært tom på kontantkortet, og så har og telefonen vært litt motvillig når jeg har prøvd å skrive noe her og epost. Nå får jeg til å skrive her etter en restart av telefonen, men epost sliter jeg fremdeles med. Så skal forsøke å sette telefonen tilbake til fabrikkinstillinger. Og i tillegg til disse problemene har vi vært hard rammet av uværet som var. Vi mistet strømmen på onsdag kveld, og fikk den først tilbake i dag. Så nesten alt av mat i kjøleskap og frys er ødelagt. Men for å se det positive i elendigheten, så er det ihvertfall ikke mulig å utsette vasking av kjøleskapet.  Så vi får ihvertfall rent kjøleskap og frys. 

Og så har jeg skrevet nesten ferdig et innlegg som jeg skulle poste for noen dager siden. Så skal få gjort det ferdig og lagt det ut så fort som mulig. Og har du sendt meg mail og ikke fått svar, så skal jeg svare så fort jeg får det til.

Ønsker alle en god helg. Og sørg for å ha mat som ikke trenger å bli tilberedt for å spises hvis du bor i områder som får merke uværet som er på vei. Og sørg for å ha telefon og nødladere fulladet.

 

 

2 kommentarer
    1. Anita: Namsmannen har egne grenser for det utifra hvilke behov du har i henhold til bolig. Men hovedregelen er nøktern standard. Lykke til med søknaden

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg