Kyniske kvakksalvere

Grunnen til at jeg begynte å skrive denne bloggen var av den enkle grunnen å gjøre livet til datteren min litt lettere. For som de som har fulgt bloggen allerede vet så er jeg alenefar til datteren min. Og vi sliter såpass mye økonomisk at vi stort sett ikke får det til å gå rundt. Ofte har vi ikke en gang råd til at vi begge får spist oss mette. Men ved å be om hjelp her fikk vi i fjor en bedre jul enn vi ellers ville fått. Det samme med sommerferie og et par andre situasjoner. Og i år var jo planen å selge juledekorasjoner som vi selv har laget for å få en bedre jul. Men så fikk jeg på tirsdag beskjed av legen min at jeg har fått testikkelkreft. Så situasjonen vår ble med ett veldig forandret. Men vi vil likevel forsøke å selge juledekorasjoner for å få råd til en bedre julefeiring. For med bare inntekten min som er minstesats uføretrygd har vi ikke på noen måte råd til noe julefeiring.

Men dette er det tydeligvis noen som ikke har forstått. For etter at jeg la ut forrige innlegg der jeg forteller at jeg har fått testikkelkreft har jeg fått flere mail med tilbud om diverse alternative behandlinger for absurde priser. Først og fremst er det merkelig at noen klarer å tro at en som ikke en gang har råd til nok mat skal klare å betale for alternativ behandling. Og så er det utrolig kynisk å komme slike tilbud på behandling som på ingen måte er dokumentert til personer i en veldig sårbar situasjon. Jeg er så heldig at jeg får gratis og dokumentert behandling på sykehuset.  

Så nå har jeg fått ut litt frustrasjon. Og fremover får kreft være kreft. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er redd. Men som sagt handler bloggen om noe helt annet. Og kreften har ingen innvirkning på økonomien vår. Så jeg skal gjøre det som trengs for å bli frisk og samtidig være en så god pappa som mulig. Og jeg skal fortsette å blogge om det bloggen opprinnelig er ment for, ikke sykdommen min. 

Lurer du på noe om oss kan du lese de andre innleggene mine her. Eller du kan sende meg en mail til [email protected]

 

 

 

6 kommentarer
  1. Bare la kreften vinne denne kampen. Noen ganger bruker Gud kreft og andre sykdommer for å fjerne mennesker vi ikke trenger her på jorden. Og Gud trenger ikke slike som deg

  2. Pelle: altså om du ikke har annet å komme med en slik dritt så syns jeg du skal holde deg unna denne bloggen..! Enkelte mennesker trenger å lære seg empati og sympati ovenfor medmennesker..! Slike ord du kommer med Pelle-det sier litt om deg som person og jeg håper for Guds skyld at om du er en pappa-ikke lærer barna dine en slik oppførsel og holdning..!
   alenepappa: leit å høre om kreft.. jeg følger deg på bloggen og vit at jeg tenker ofte på deg og din datter 😊
   Håper dere får en fin søndag☺️

  3. Pelle. Ta deg en j**** stor bolle, fucktard. Det er måte på hva man skal lire av seg bak en anonym bruker på nett.

  4. Kor skrudd i hovudet må ein vera for å sette seg ned å formulere ein slik kommentar til ein kar som prøver sitt beste i ein vanskeleg situasjon? Du er ein sjuk faen som treng profesjonell hjelp.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg