Jeg gjorde noe veldig dumt

I dag gjorde jeg noe som sikkert mange vil si var utrolig dumt. Og kanskje jeg ikke burde gjort det. Men slik jeg ser det var det rett ting å gjøre. For dette er kanskje den siste normale lørdagen datteren min og jeg har sammen på en god stund. Ingen vet hvordan jeg vil føle meg neste lørdag. Eller de neste månedene. På mandag reiser jeg til sykehuset. Og selv om jeg vet at kreften må fjernes, har jeg blandede følelser om det å fjerne en testikkel. For det er en viktig del av kroppen når det kommer til det å føle seg som mann. For mange høres det kanskje patetisk ut å tenke slik, men jeg har lest at for mange føles en slik operasjon tung i ettertid. Heldigvis får jeg god behandling og støtte fra sykehuset. 

Så hva var det jeg gjorde som var så dumt? På butikken i dag tok jeg en beslutning om å gjøre denne lørdagen så perfekt som mulig. Og selv om jeg allerede har brukt mer penger enn jeg burde denne måneden på bensin og parkering til lege og sykehus (det jeg har brukt på bensin vil jeg få refundert vet et senere tidspunkt) brukte jeg 345 kroner jeg egentlig ikke hadde råd til. Jeg kjøpte taco til middag, 1,5 liter Coca-Cola, nesten 50 kroner i smågodt og en pose chips. Egentlig en helt idiotisk ting å gjøre. Men fremdeles føler jeg at det var en riktig avgjørelse. Joda, det vil gjøre de neste ukene enda vanskeligere. Men samtidig vil de neste ukene bli vanskelige uansett. Så hvis jeg ikke får svart på mail eller oppdatert bloggen like ofte er det fordi jeg prioriterte å gi datteren min en litt bedre lørdag enn vanlig siden tiden framover kanskje blir vanskeligere enn normalt. For hun merker allerede den dårlige økonomien vår godt. Og når jeg i tillegg kanskje vil slite etter operasjonen og eventuell videre behandling fortjente hun en litt finere lørdag. Og det fikk hun. Og selv om mat og alt det andre kostet 345 kroner føler jeg at den tiden vi har hatt i dag er verdt mange ganger den summen. Så det var verdt hver krone. Og hvis jeg må gå noen uker uten internet fordi jeg prioriterte å ha en fin og spesiell lørdag med datteren angrer jeg uansett ikke et sekund. Lørdagen var helt perfekt. 

Så må jeg få takke for alle hilsener og lykkeønskninger. Det varmer veldig. Og jeg skal holde dere oppdatert her på bloggen så lenge jeg har tilgang på internet. 

Og nå nærmer det seg jul. Og selv om jeg ikke vet hvordan formen min vil være framover håper jeg at vi får solgt noen juledekorasjoner. Økonomien vår er slik den var i fjor. Og eneste måten datteren min og jeg får mulighet til å feire jul er ved hjelp. Og jeg føler at denne julen vil være ekstra spesiell siden jeg forhåpentligvis da er kreftfri. Og samtidig vil tiden før jul være ekstra tung for datteren min som bare har meg. Og da å se meg syk med kreft kan være veldig tungt for henne. 

Og er det første gang du besøker bloggen min finner du de andre innleggene mine her

Og til slutt har jeg et kanskje litt for tidlig spørsmål om hjelp. Men siden butikkene allerede har begynt å selge julepynt er jo julen ganske nærme. I år vil jeg prøve å gjøre julen litt ekstra spesiell. Og vil derfor og prøve å få opp julepynt tidligere enn normalt (ikke for tidlig. Rundt midten av november). Men vi har egentlig litt lite julepynt. Jeg skulle jo ønske jeg kunne pyntet utenfor med litt lys, men veldig få har lys til overs. Men mange har mye julepynt til overs. Har til og med hørt at det kastes mye julepynt hvert år. Så derfor lurer jeg på om noen har mer julepynt enn de bruker. Julepynt som kanskje skal kastes? I såfall er vi veldig interessert. Vi er spesielt glad julepynt i Disney stil. Men og i nisser og engler, og generelt alt som har med jul å gjøre. Send gjerne en mail hvis du har noe julepynt du vil gi bort. Jeg svarer så fort jeg har mulighet.

 

 

6 kommentarer
  1. Kor mykje penger har du på kontoen din? Hvis du e blakk må du skrive det i bloggen. Ligg gjerne ut konto din så andre ser det. Då er det heilt sikkert noen som vil sende deg noen kroner. Er forferdelig at du skal kjempe mot kreft og samtidig være blakk. Eg har veldig lite sjøl. Ellers skulle eg hjulpet så mykje eg kunne. Håper andre som leser hjelper.
   Varm klem frå Leni

  2. Leni: Hei. Får ikke lagt ut oversikt over hva jeg har på kontoene mine her i svaret til deg. Kan ligge det ut i neste innlegg som kommer senere i dag. Men uten å være helt sikker mener jeg at jeg har 68 kroner på konto. Sjekk innlegget jeg ligger ut senere i kveld. Og Tusen takk for at du vil hjelpe. Forstår godt at du ikke kan hjelpe når du selv ikke har mye. Og vil ikke at andre skal slite økonomisk selv for hjelpe oss.

  3. Hei,
   Har sikkert litt julepynt som ikke blir brukt. Gjerne send meg en mail du er interessert. Hvor gammel er dattera di?

  4. Synes du gjorde en kjempe flott ting for datteren din. Overførte derfor 300 kr til deg i begynnelsen av uka (som jeg håper kom frem), så ble ikke koselørdagen så dyr likevel…😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg