Legen beordret meg tilbake til sykehuset

Bare en liten oppdatering fra meg på en regntung søndag. I natt våknet jeg av smerter. Og de tiltok utover dagen. Og etterhvert begynte jeg å blø også. Så etter konsultasjon med sykehuset via telefon er jeg nå veldig snart på vei tilbake til sykehuset. Legen jeg snakket med regner med jeg har infeksjon i operasjonssåret. Det var ihvertfall det han regnet med. Datteren min får heldigvis overnatte hos venninnen for jeg fikk beskjed om at jeg må bli på sykehuset ihvertfall til i morgen. Men selv om legen så jeg måtte komme på sykehuset må jeg kjøre selv. Fikk verken sykebil eller rekvisisjon for taxi. Så det måtte bli buss eller kjøre selv. Og det går ikke flere busser herfra i dag, og dermed må jeg kjøre selv. Og betale svindyr parkering på sykehuset. Det er skammelig at parkering skal være så dyrt på sykehuset for pasienter. Spesielt for oss med såpass alvorlige diagnoser som kreft. Og ikke får man dekket det heller. Får bare dekket kilometergodtgjørelse. Men må man på sykehuset så må man reise dit. 

Del gjerne innlegget mitt hvis du vil. Har dessverre ikke flere shout igjen. 

Håper dere har en bedre søndag enn meg

Har du ikke lest de andre innleggene mine finner du de her

 

 

 

2 kommentarer
    1. Hei. Har lest de siste blogginnleggene dine nå, må si jeg føler med deg! At det går an! Hvor mye skal man tåle liksom?
      Har vært litt treg av meg gr sykdom og annet men..Snart hyggelig overraskelse i posten til deg/ dere. Noen linjer vedlagt 🙂 Husk at vi er MANGE som HEIER på deg💓. God bedring 💐

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg