Kom hjem og fikk et slag i trynet

Endelig hjemme igjen. Heldigvis var det ikke så alvorlig. En infeksjon i operasjonssåret, noe som visst er veldig vanlig. Så nå har jeg fått antibiotika og pleie på sykehuset. Man kan gjerne klage på sykehuskøer og andre negative ting med helsevesenet vårt, men de fortjener veldig mye skryt og. Både leger og sykepleiere gjør en god innsats for at man skal føle seg ivaretatt. 

Dessverre var det ingen stor glede å komme hjem. I postkassen lå det et brev som ødela humøret mitt. Men først av alt må jeg få si at dette ikke er et innlegg der jeg ber om hjelp. Jeg ligger ut dette for å vise at jeg gjør alt jeg kan for å holde hode over vannet økonomisk, men noen ganger så gjør jeg ting som var nødvendig der og da, faktisk den eneste løsningen. Men så slår det tilbake med en skikkelig knyttneve midt i trynet.  For i oktober i fjor hadde jeg noen andre regninger som var forfalt, og måtte betales. Jeg spurte da huseier om jeg kunne betale litt mindre husleie den måneden. Og det fikk jeg. Og det samme gjorde jeg i mars i år. Dessverre hadde jeg da glemt at jeg hadde gjort det samme i oktober. Og huseier sa ingenting om det. Det har faktisk ikke blitt nevnt i det hele tatt før jeg i dag fikk dette lite hyggelige brevet. 

Ringte og forklarte situasjonen med at jeg er syk og spurte om en liten utsettelse, men det var ikke mulig. Så slik er altså livet mitt akkurat nå. Men alt er vel mulig å løse på en eller annen måte.

Når det gjelder kreften er nyhetene mye bedre. Det er ikke funnet tegn til spredning. Så foreløpig skal jeg bare til hyppige kontroller. Og kontroller av helsen min er jo bare positivt. Så i dag er en dag med både gode og mindre gode beskjeder.

Nå skal jeg slappe av før jeg svarer på mail jeg ikke har hatt tid å svare på før 

Les gjerne de andre innleggene mine på http://enalenepappa.blogg.no

Og vil du kontakte meg kan det gjøres på [email protected]

 

6 kommentarer
  1. Huff. Tenker på dere. Dette var ikke noe dere trengte nå. Sender deg 50 kroner på straksbetaling i nettbanken så har du ihvertfall råd til å publisere innlegget ditt. Håper mange vil hjelpe dere. Godt å lese at du er ferdig med kreft behandling i hvert fall. Stå på. Du er en fantastisk far

  2. MANN: Du har tydeligvis ikke lest innlegget skikkelig. For jeg skriver veldig tydelig at jeg ikke ber om hjelp i dette innlegget. Og hvis innleggene mine får deg til å spy anbefaler jeg deg å heller scrolle videre og lese noe hyggelig istedet. Er jo mange mer positive blogger på nettet

  3. Hei. Jeg leste dette i går kveld, og av en eller annen grunn ble jeg liggende å tenke på det jeg leste. Jeg tenker at jeg lurer på hvordan man kan hjlpe deg akkurat nå.

  4. chanettssinblogg: Hei. Tusen takk for at du leser bloggen min. Jeg har i dag løst problemet med utestående husleie. Kanskje ikke den perfekte løsningen, men jeg slipper å være redd for å miste leiligheten. Kommer et nytt innlegg om det veldig snart

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg