Barnevernet ville ikke undersøke bekymringsmelding

I går fortalte jeg om brevet jeg fikk fra huseier som var en purring på 2 beløp der jeg har innbetalt bare deler av husleien. Men jeg skrev og veldig tydelig at jeg ikke la ut det innlegget for å be om hjelp. Jeg skal på en eller annen måte få ordnet opp i det slik at vi ikke blir kastet ut. Jeg må jo være optimistisk.  

Så i dag reiste jeg til sosialkontoret for å høre om hva de kunne hjelpe med. Jeg er jo ikke så positiv til sosialkontoret siden de tidligere har sendt bekymringsmelding til barnevernet. Så jeg ønsker å ha så lite med dem å gjøre. Og som forventet gikk jeg beskjed om at sosialkontoret ikke kan dekke gammel gjeld. Og deler av ubetalt husleie tilbake i tid er visst å regne som gammel gjeld. Dette visste jeg egentlig, men må jo prøve alt. Men dette innlegget skulle ikke handle om det. For mens jeg var på sosialkontoret ringte telefonen min. Og når jeg svarte fortalte en hyggelig dame i andre enden at det var fra barnevernet. Jeg ble litt satt ut siden dette var før jeg hadde kommet inn til saksbehandler på sosialkontoret. Så det kunne jo ikke være de som hadde ringt. Damen fra barnevernet fortalte meg at de hadde fått inn en bekymringsmelding om at jeg ville bli kastet ut av leiligheten om 2 uker på grunn av ubetalt husleie. I tillegg hadde det blitt fortalt at jeg forrige uke plasserte datteren min hos andre fordi jeg reiste bort. Det er ikke ofte jeg ler. For jeg har ikke så mye å le av, men akkurat da lo jeg. Jeg forstod jo at en eller annen som leser bloggen hadde levert den bekymringsmeldingen.

Så etter jeg var ferdig på sosialkontoret reiste jeg til barnevernet. Jeg ville jo vite litt mer om denne bekymringsmeldingen, og få forklare meg. Og jeg fikk med en gang beskjed om at barnevernet ikke ville følge opp denne saken. De kjenner meg fra før og vet om situasjonen min. Og de ble faktisk mer sint på personen som sendte inn den falske bekymringsmeldingen. For jeg har ikke fått oppsigelse på leiligheten. Ihvertfall ikke enda. Og jeg reiste ikke bort forrige uke. Jeg ble behandlet for kreft. Og melderen har heller ikke bedt om å være anonym. Så jeg har fått navnet hennes. Jeg vurderer faktisk en anmeldelse for å sende falsk bekymringsmelding. Så nå er jeg hjemme og er glad jeg slipper en undersøkelsesak fra barnevernet. Men er og litt trist for at noen virkelig prøver å ødelegge for meg. Jeg har ikke gjort noen noe vondt.

Og jeg jobber videre med å få betalt det jeg skylder av gammel husleie. Jeg skal på en eller annen måte klare dette.

Og til deg som sendte inn den falske bekymringsmeldingen. Jeg skal ikke anmelde saken hvis jeg får en unnskyldning, samt en forklaring på hvorfor du gjorde det.

Les gjerne de tidligere innleggene mine som du finner her

 

 

15 kommentarer
  1. Synd dei ikkje tok ungen din. Håpar du mister leiligheten. Eg lovar at eg skal gjere ka eg kan for at du skal få ein jævla kjip jul. Jævla snyltar

  2. Anonym. Vet du ka?!, hadde vel iche skada me litt respekt og verdighet når du skrive på nettet. Og det du skrive der i meldingen din , kan ses som trussel. Og du bør tenke gjennom ka du skrive.
   Enten har du noen problemer med deg selv eller så er du forbanna sjalu på at han gjør sitt beste som far og som person.
   Og vist du skal skrive så bruk navn, forbanna feige idiot
   Til deg alenepappa
   Du er en flott fyr sikkert og fortjener iche denne dritten som du får fra han der. Bra at du fant utav ting med barnevernet og fikk fiksa det i det minste
   Bra at du e mye bedre:)

  3. Leit at du får noen negative kommentarer her på bloggen. Håper du greier å riste av deg det negative og tar med deg de positive kommentarene. Vi ønsker deg og datteren din alt det beste!
   Vi foreslår å opprette en Spleis for å få inn hele eller deler av restkravet på husleie. Hvis du kan betale deler av kravet kan kanskje huseier gå med på en avbetalingsplan?
   Ellers har vi undersøkt muligheten for å sende elektronisk gavekort på matbutikker, men har foreløpig ikke funnet noen matbutikk som tilbyr dette. Vi ser imidlertid at Meny har en nettbutikk som gjør det mulig å bestille mat – dersom du har en Menybutikk i nærheten kan du jo undersøke med dem om vi kan bestille matvarer via nettbutikken deres som dere kan hente der? Vi kan forøvrig tilføye at vi er svært opptatt av et sunt og variert kosthold.

  4. Hei! Rart du ikke får hjelp av nav til utestående husleie, det vet jeg andre har fått og det for husleie flere mnd tilbake i tid.
   Når det gjelder personen som sendte falsk bekymringsmelding så hadde jeg anmeldt uansett. Jeg hadde også, uten å nøle, anmeldt anonym som faktisk kommer med trusler. Du skriver ærlig om vanskelige ting og skal ikke straffes for det på noen måte. På tide sånne mennesker får kjenne på konsekvensene av ondskapen sin. Ønsker deg lykke til med alt og håper virkelig det ordner seg for deg snart:)

  5. Jøsses, finnes folk. Som bruker tid, på og skrive så usaklige ikke minst ufyselige kommentarer. De må ha hatt en fryktelig dårlig oppvekst. Kjør på videre, folk trenger og vite hvordan det går i landet.

  6. Så modig du er som skriver så åpent og ærlig! Er sikker på at du når fram til mange med bloggen din. Og så er det kanskje slik at mange trenger å høre historier som dine for å forstå hvordan andre har det. Likefullt vil noen lese og kjenne på at de kan møte forståelse hos andre.
   Vis Mot, Mot til å bry deg, Mot til å leve og Mot til å ta egne valg!
   Mvh Øyvind

  7. Til deg med den ondskapsfulle kommentaren. Bruk vennligst navnet ditt. Fint å kunne gi personlige tilbakemeldinger. Og velg litt annen strategi om du ønsker å nå fram med noe.

  8. Team iInfluencer: Hei. Jeg har klart å få betalt nesten hele purringen på utestående husleie. Brukte de pengene jeg skulle bruke til strøm, forsikring, mat, bensin, medisiner og alt annet. Manglet bare 500 kroner. Og det kan huseier vente med til barnetrygden kommer. Kommer er innlegg om det iløpet av kvelden

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg