Langt nede, sliten og lei

Etter 2 dager på sykehus får jeg endelig reise hjem. Alt begynte med sterke smerter forrige helg. Og de ble bare verre og verre. Først fikk jeg resept på 2 smertestillende medisiner. Og smertestillende er ikke på blå resept. Dermed forsvant nesten 400 kroner. Men det hjalp ikke stort, så når jeg kontaktet legen igjen ble det konkludert med at jeg måtte på sykehuset. Som om jeg ikke allerede er lei sykehus nå. Men etter 2 hele dager her uten at de finner ut hvorfor, blir jeg sendt hjem. Med klar beskjed om å ikke bruke de smertestillende jeg fikk av legen. Jeg skal heller få resept på noen andre smertestillende før jeg forlater sykehuset. 

Jeg skal ikke ligge skjul på at jeg er langt nede akkurat nå. Jeg er sliten og lei. Jeg er lei sykdom og alt annet. Lei av å skuffe datteren min. Men det går seg nok til igjen, slik det alltid gjør.

Dere som har sendt mail eller melding og ikke fått svar lover jeg å svare i ettermiddag/kveld. 

Og har fremdeles julekuler til salgs. Foreløpig har jeg bare fått en bestilling. Så bestill gjerne. Da hjelper du og til å gjøre november litt lettere økonomisk for datteren min og meg. 

 

 

Kommer og en nytt innlegg i ettermiddag/kveld 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg