Ikke la de negative tankene vinne

Som sikkert mange forstår har den siste tiden vært ganske tøff. Jeg har vært syk i mange år, noe som førte til at jeg ble ufør. Men etter at jeg fikk kreftdiagnosen og hadde operasjonen har jeg tidvis vært veldig langt nede selv om jeg har forsøkt å bagatellisere det litt. For den siste tiden har jeg tenkt mye på meningen med livet, og følt meg veldig lite verdt. En ting er økonomien. Jeg har mange ganger hatt lyst å gi opp på grunn av den økonomiske situasjonen jeg må oppdra datteren min i. Jeg skriver gjerne at jeg er en god far. Men jeg føler meg ofte som verdens verste far som ikke klarer å gi henne et godt liv. Jeg har alltid overbevist meg selv om dette skal jeg klare. Men den siste tiden har jeg i tillegg vært ganske langt nede på grunn av helsen min og. Og nå med sterke smerter som legene enda ikke har klart å finne ut av. Kanskje det er smerter jeg må leve med resten av livet? Ikke vet jeg. Og legene klarer ikke å gi meg et godt svar. Jeg må bare være tålmodig og vente på prøvesvar. Så jeg kan ikke si at jeg ikke har hatt tanker om å gi opp. Men så ser jeg på datteren min og vet at jeg må gjøre alt jeg kan for å gi henne et så godt liv som mulig. Jeg vet at hun helt sikkert ville fått det veldig godt hos andre. Ihvertfall materielt. Men barn trenger foreldrene sine. Og jeg er den eneste hun har. Så jeg skal gjøre mitt beste for å gi henne det hun trenger. Så får tanker om å gi opp heller komme så mye de vil. Jeg skal ikke la tankene vinne. Nå skal jeg fokusere fremover og prøve å gjøre julen så fin som mulig for datteren min. Jeg ser på finn.no at det allerede har kommet mange annonser fra mennesker som ønsker hjelp til jul. Jeg hadde en annonse der i fjor. Og mitt tips til alle som ønsker å hjelpe noen der er å være sikker på at personen er i den situasjonen de beskriver. Jeg håper jeg slipper å ligge ut en slik annonse i år og at jeg får hjelp via bloggen fra mine fantastiske lesere.

Har du ikke lest de andre innleggene mine finner du de her

 

I går mottok jeg en mail jeg ønsker å dele med dere. Som dere ser er det ikke noe problem å kontakte meg og kommunisere enten via mail eller telefon. Så lenge jeg stoler på at personen har ærlige hensikter sender jeg gjerne både personalia og dokumentasjon.

 

 

 

 

 

5 kommentarer
  1. Jeg syns du skal ligge ut en annonse på Finn.no også. Jeg syns dere fortjener så mye hjelp som dere kan få. Dere har hatt noen tøffe måneder i det siste.
   Klem fra Helle

  2. Flott du la ut e-posten fra meg på siden din. Stå på og tenk positivt. Dette skal gå strålende. Det er mange som vil hjelpe dere. Jeg håper en leser kan starte opp en Spleis for dere for å samle inn penger til tannregulering til datteren din. Så hvis noen som leser dette er villig til å gjøre det er vi godt på vei. Jeg tenker slik at hvis vi ser bort i fra tiden fram til jul og selve julen må vi hjelpe Alenepappa ut av situasjonen slik at han slipper mange bekymringer. Og da må vi klare å få ordnet datterens tannregulering først. Send meg gjerne e-post på [email protected] hvis noen vil det

  3. Ein ide kan jo være at dokk ligg ut ønskeliste for julen. Fortell oss ka jenta di ønsker seg. Og ka pappaen ønsker seg.

  4. Har du ikke annonse ute på finn.no i år? Synes du skal lage en. Dere fortjener all hjelp dere kan få

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg