Siste sjanse

Forrige uke la jeg ut noen veldig fine julekuler som min datter har laget for salg slik at vi kunne tjene noen kroner til å betale regninger og mat denne måneden. Dessverre fikk jeg bare solgt 1. Og siden kulene og dekorasjonene inne måtte bestilles på nett blir det nå for sent å bestille dette. Så jeg har nå bare 2 kuler. Håper noen vil kjøpe disse slik at vi ihvertfall får inn noen kroner frem til uføretrygden min kommer 20. november. Send en mail hvis du er interessert i å kjøpe en av kulene jeg har igjen. 

Minner og om at de andre dekorasjonene vi har for salg. Begynner å bli sent å kjøpe inn og lage nye dekorasjoner. Så selger ut de vi allerede har laget. Så dette er siste sjanse til å skaffe seg en unik og veldig fin juledekorasjon. Dere som har bestilt skal selvfølgelig få de dekorasjonene dere har bestilt. 

Beklager at jeg ligger etter med å svare på kommentarer og mail, men formen er ikke helt på topp. Og med sterke smertestillende medisiner går ting litt sent. Men gjør så godt jeg kan. Samtidig må jeg prioriterer datteren min aller først. Ingen vits å prøve å gi henne en fin jul hvis hun ikke har det bra ellers og.

Har du ikke lest de andre innleggene mine finner du de her 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg