Ønskeliste – Drømmen om å kjøpe den perfekte gaven brukt

Jeg har fått en del spørsmål om hva datteren min og jeg ønsker oss til jul. Og jeg har svart ting som datteren min ønsker seg og som er innenfor rimelighetens grenser. Men så har jo og datteren min ønsker akkurat som de fleste andre barn, som er litt i overkant. Og selv om vennene til datteren min gjerne får slike dyre julegaver synes jeg at det er alt for mye å gi i julegave selv om man har penger til det. Men hvis man tenker gjenbruk som er bra både for økonomien og for miljøet, så er det jo kanskje mulig å likevel oppfylle et slikt ønske. Derfor tenkte jeg å ligge ut de 3 tingene datteren min ønsker seg aller mest i håp om at noen har en av disse tingene liggende hjemme der de bare samler støv. Og så håper jeg at hvis noen har en av disse tingene kan la meg kjøpe det til en veldig god pris. Jeg har ikke stor tro på det, men det skader jo ikke å prøve. 

Så her er listen med de 2 største ønskene til datteren min, og en forklaring på hvorfor hun ønsker seg det. Håper det finnes en person der ute som har en av de liggende hjemme og som vil selge. Og de trenger ikke å se ny ut så lenge gjenstanden fungerer som den skal;

– iPhone – datteren min sin telefon er så dårlig og treg at den nesten ikke er mulig å bruke. Og batteriet holder ikke 30 minutter en gang. Og hun har behov for en telefon fordi jeg fremover skal prøve å la hun være mer og mer alene hjemme siden hun har problemer med separasjonsangst. I tillegg bruker hun telefonen med mobilt internet til å holde kontakt med venner og andre ting barn bruker internet til siden vi ikke har vanlig internet hjemme. 

– Slalomski – datteren min elsker å stå på ski. Og i fjor vinter fikk hun prøve slalomski, noe hun synes var veldig gøy. Og vennene hennes har slalomski. Så hun har flere ganger spurt om hun ikke kan få slalomski. Så hvis noen har et par som er brukt ønsker jeg å kjøpe til en pris jeg kan leve med. 

Og til slutt har jeg et litt trist ønske å til meg selv. For 2 år siden kjøpte datteren min julegave til meg. En Ulvang-genser som jeg har blitt veldig glad i. Om vinteren har det vært favorittplagget mitt. Og for et par dager siden fant jeg genseren frem for å vaske den. For om noen dager blir det jo kaldt igjen. Og da hadde den vært god å ha. Men når jeg vasket den glemte jeg å endre temperaturen på vaskemaskinen. Så den ble vasket på 40 istedet for 30. Man tror gjerne at det ikke skal ha noe å si, men det har mye å si. For genseren er som pølseskinn. Selv etter å ha lagt i balsam og blitt strukket mens den var våt får jeg den ikke til å passe. Og jeg savner genseren min. Så hvis noen har en Ulvang-genser de vil gi bort eller selge billig er jeg veldig interessert

Har du noe på ønskelisten eller en Ulvang-genser håper jeg du sender meg en mail så fort som mulig

Og husk at nå nærmer julen seg med stormskritt. Så derfor skal jeg benytte anledningen til å be om hjelp både til jul og til tannregulering til datteren min. Det er jo det som har vært problemet for noen med bloggen min. At jeg ber om hjelp. Men det er jo og derfor jeg startet bloggen. 

Jeg ligger ut spleisen som er opprettet for å hjelpe oss https://www.spleis.no/project/55470. Håper mange vil bidra.

Og vil du ha kontonummer kan du få det ved å sende meg en mail. Noen mener at det hadde vært bedre å ligge det ut på bloggen. Og for mange var det helt greit. Men noen ble provosert av at jeg la ut kontonummer. Og jeg vil ikke provosere eller såre noen som helst. Så får jeg jo og sjansen til å takke deg personlig hvis du sender meg en mail. Og som jeg allerede har skrevet mange ganger så kan jeg dokumentere alt jeg skriver.

Mailadressen min er [email protected]

 

 

 

 

6 kommentarer
  1. Har dessverre ikke fått med meg alt som har skjedd før nå. Er sjokkert. Hvem er disse personene som har oppført seg sånn? Vet du eller noen andre hvem de er? Banker har ikke lov å oppgi navn på kontoeier uten videre. Så hvis det har skjedd her må vi finne ut om vedkommende som la ut personinformasjon jobber i bank eller har bekjente som jobber i bank. Uansett er det lovstridig!!! Send meg gjerne den informasjonen du har om dette så skal jeg ta det videre. Og jeg bekrefter herved at det som skriver av alenepappa er ekte. Jeg har selv sett dokumentasjon og det kan dere og hvis dere kontakter ham. Nå må vi alle trå til og hjelpe de så de får en fantastisk jul!!!
   Alenepappa: ringer deg senere i dag
   Mvh Joakim Olsen

  2. Mener og at du trygt kan skrive kontonummer på siden. Men det er opp til deg så klart. Bare ikke la noen enkeltpersoner få ødlegge julen for dere
   Mvh Joakim Olsen

  3. Hvordan i allverden fikk en daværende niåring (?) mulighet til å gi deg en så dyr gave som en Ulvang-genser til jul? De fleste unger på ni år gir dorullnisser og tegninger.

  4. Hvem er du og hvorfor trenger du hjelp? Sikkert en idé å fortelle litt om hvem og hvorfor og hva. Ikke ment som kritikk eller noe negativt…..

  5. Oda: Den ble ikke kjøpt ny. For 2 år siden fikk hun 200 kroner av sin oldemor (min bestemor, som dessverre er dø nå) til å kjøpe julegaver for. Og vi var på Fretex når hun fant den genseren. Og da valgte hun å kjøpe den til meg. Så det var verken en ny eller dyr genser siden den var brukt. Har sikkert kvitteringen på den og en plass. Har selvfølgelig og fått dorullnisser, tegninger og ting de har laget på skolen i alle år.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg