Ville du gitt bort et barn?

For meg er datteren min hele livet mitt. Jeg kan ikke forestille meg livet uten henne. Om jeg måtte ofret alt annet ville jeg gjort det så lenge hun har det bra. Og slik tror jeg de aller fleste foreldre føler for barna sine. Selv om vi for tiden sliter med å få endene til å møtes så håper og tror jeg at en dag så vil det snu for oss. En dag kan forhåpentligvis vi og slutte å snu på hver eneste krone. Men fram til den tid skal vi holde ut og finne det positive i de små tingene. I de opplevelsene som ikke koster penger, men som likevel er verd mer enn noe annet. 

Kunne du gitt bort barnet ditt? 2 ganger siden jeg startet å skrive bloggen har jeg fått meldinger om at jeg kanskje burde la andre overta omsorgen for datteren min. La hun bo og vokse opp hos andre bare fordi jeg for tiden har veldig lav inntekt. Jeg mener at så lenge det ikke er rus, vold eller misbruk, så hører barn til hjemme hos foreldrene sine så lenge de får kjærlighet og omsorg, og har en trygg plass å bo og ikke lider noen nød. Og datteren min får kjærlighet og omsorg. Hun har et trygt hjem og får spise seg mett hver dag. Hun har venner og rene klær. Kanskje ikke siste mote, men hun har alt hun trenger. Så hvorfor skulle jeg la noen andre ha omsorgen for henne? 

Når ikke en gang barnevernet kan bruke dårlig økonomi som grunnlag for omsorgsovertakelse eller andre tiltak, så ser jeg ingen grunn til at datteren min skal bo en annen plass. 

Min datter og jeg skal klare oss gjennom en periode med sykdom og dårlig økonomi med stahet og kjærlighet. Vi skal komme oss gjennom det og komme styrket ut av det. Og når livet ser lysere ut skal vi kunne si til oss selv at vi “ridde stormen av” sammen. 

Å be om hjelp fra andre er utrolig vanskelig. Mye mer vanskelig enn mange tror. Så kanskje det hadde vært lettere å bare gi opp og synes synd i seg selv. Men da hadde jeg lært datteren min at det er greit å gi opp. Og da hadde jeg vært en dårlig far. Så derfor ber jeg heller om hjelp, og svelger stoltheten min. Da lærer jeg datteren min at det er bedre å vise sine svake sider innimellom og komme styrket ut av situasjonen, enn å gi opp. 

Hvis du vil lese mer om datteren min og meg finner du resten av bloggen her; http://enalenepappa.blogg.no 

Og hvis du vil gi et bidrag slik at datteren min og jeg kan få en fin jul, har vi kontonummer 9522.06,25762 

 

 

Årets julebudsjett

Siden noen ikke kan tro at jeg har så dårlig råd ønsker jeg å vise budsjettet mitt for en gjennomsnittlig måned. Siden jeg ikke har fått “lønnslippen” min fra NAV for desember er jeg ikke helt sikker på hvor mye jeg får siden det er halv skatt. Men jeg vet og at jeg vill få et ekstra trekk på 3500,- fra NAVI på denne utbetalingen. Dette skrev jeg om i et tidligere innlegg. 

Som alle kan se så er det ikke mye penger igjen til livsopphold etter at alle faste utgifter er betalt. Men vi klarer oss stort sett. Og det er grunner til at jeg ikke mottar bidrag, men dette er såpass privat og sårt at jeg ikke vil gå i detaljer om dette. Bare at det er veldig gode grunner. Jeg har og søkt om det jeg har krav på, og også søkt på de fleste andre stønader. Men fått avslag. Og jeg har ikke krav på bostøtte ifølge de nye reglene som kom for en stund siden. Der fikk jeg avslag.

Det eneste som er viktig for meg er at datteren min har et trygt hjem, rene klær og kan spise seg mett hver dag. Og det kan hun. Men dessverre kan jeg ikke tilby henne så mye mer enn det for øyeblikket. Noe de fleste vil forstå etter å ha sett budsjettet mitt.

Inntekt: 

   19.351.-  Uføretrygd

   + 3121.-  Barnetillegg

= 22.472,-  Brutto pr måned i uføretrygd

—————————————————————–

Utgifter:

 –     5377,-  Skatt

—————————————————————-

= 17.095,-  Etter skatt pr måned

—————————————————————-

Trekk i uføretrygd før utbetaling

       1855,- Statens innkrevingssentral

       1150,-  Kemneren/Namsmannen

       1500,- NAV Innkreving

—————————————————————

Utbetalt pr måned: 12.590,-

—————————————————————

Faste utgifter:

Husleie      10.500,-

Strøm             800,-

Forsikring      442,-

————————————————————–

 Etter faste utgifter =  848,-

————————————————————–

Dobbel barnetrygd kr 1940,-

Igjen til livsopphold hver måned

= 2788,-

Og dette er før jeg har lagt av penger til tv-lisens, bompenger og andre ting. Og etter nyttår vil forsikringen bli enda dyrere pga årsavgiften vil bli inkludert i den. Og så er det heller ikke økonomi til å ligge av penger til reparasjon av bil og slike ting. 

Hvis noen lurer på hvorfor vi har bil når vi ikke har råd, så er bil nødvendig på grunn av helsesituasjonen til min datter. Vi kan ikke bruke offentlig transport. Og bilen vår er gammel og ikke vert stort mer enn vrakpanten uansett. 

Så slik ser en gjennomsnittlig måned ut økonomisk for meg og min datter. 

Hvis du ønsker å hjelpe min datter og jeg til å få en fin jul er kontonummeret mitt  9522.06,25762

 

 

Når tilliten brytes

Som jeg skriver flere steder i bloggen, så har jeg ingen problemer med å dokumentere at jeg er meg, og at situasjonen er reell for de som ønsker å bidra til å gjøre julen bedre for datteren min og meg. Men når jeg i helgen fikk en mail av en person som utga seg for å være en mann (ønsker ikke å ligge ut identifiserende informasjon) og som ønsket å gi et bidrag mot at han fikk vite hvem jeg er, så sendte jeg den informasjonen uten videre. 

Men jeg mottok ingen bidrag. I stedet ble jeg tipset om at navnet mitt ble offentliggjort på facebook og i et kommentarfelt på et diskusjonsforum. For meg betyr ikke dette så mye, men for datteren min kan det skape store problemer. Hvis jeg blir hengt ut slik at hennes venner får vite om det kan det føre til mobbing og ting som er enda verre. Så jeg måtte kontakte facebook, eier av diskusjonsforumet og politiet. Heldigvis ble navnet mitt fjernet fort. Men om det har gjort noe skade får jeg gjerne ikke vite før om en stund. 

Men jeg har fremdeles ikke problemer med å fortelle hvem jeg er, eller å dokumentere at situasjonen er reell. Men jeg vil fra nå av vite hvem jeg gir slik informasjon til. Håper på forståelse for det. 

Og hvis noen vil bidra til at datteren min og jeg får en fin jul er kontonummeret fortsatt 9522.06,25762. Dessverre har jeg ikke vipps siden telefonen min er for gammel. 

 

Resten av bloggen min kan dere lese her; http://enalenepappa.blogg.no

 

Ønsker alle en fin tirsdag

Dokumentasjon for de som tviler

Når jeg skriver i de andre innleggene at jeg gjerne dokumenterer at situasjonen min er reell så har jeg hele tiden tenkt at en person tar kontakt med meg og jeg viser dokumentasjon på en måte som dokumenterer det jeg forteller, men samtidig lar meg forbli anonym. Men siden det er lesere som kanskje tviler på situasjonen min så vil jeg i dag ligge ut litt dokumentasjon. Jeg har sladdet det som er av personlig informasjon, men for de som ønsker å hjelpe så kan jeg gjerne vise akkurat de samme dokumentene med fullt navn, personnummer og andre opplysninger. Men dette ligger jeg ikke ut offentlig da jeg gjerne vil vite hvem som får disse opplysningene. Håper de fleste forstår det. 

Bildene jeg ligger ut dokumenterer at jeg er ufør og har ansvar for et barn, at jeg har betalingsanmerkninger (se og “kredittscore” merket med rød strek i bildet) og utlegg i utbetalingene mine. Dessverre stemmer ikke utleggstrekkene på “lønnslippen” jeg ligger ved bilde av med hele sannheten fordi jeg på denne utbetalingen hadde et stort trekk fra namsmannen på restskatt. Som dere ser av bildene er det et kommende trekk fra SI, et nytt fra Kemneren og et fra nytt NAV Innkreving (som jeg allerede har skrevet et innlegg om) som blir trukket på desember-utbetalingen. I tillegg ligger jeg ved litt mer dokumentasjon. Sjekk ut selv. Håper dette hjelper litt som dokumentasjon for de som tviler. 

Og blogginnlegget jeg skrev i går om bussturen var i hovedsak en historie om hvordan min datter og jeg føler oss. Og kanskje jeg ikke skulle skrevet at det skjedde oss for et par dager siden. Det skjedde 2 dager før jeg fikk utbetalt uføretrygden min. Så litt mer enn et par dager siden. Og hvis noen tror at å oppsøke Frelsesarmeen eller andre plasser man kan få hjelp er enkelt, så tar dere feil. I fjor gjorde jeg det, noe som ikke endte så bra. For når naboene som og har en gutt på skolen til min datter så meg i køen utenfor skapte det flere ubehageligheter for min datter. Dette kommer det mer om i julekalenderen min om noen dager. 

Og kontonummeret mitt er fremdeles 9522.06.25762 hvis du ønsker å bidra til å gi datteren min en bedre jul. 

 

Og les gjerne resten av innleggene mine her; http://enalenepappa.blogg.no

Og jeg blir veldig glad hvis du deler bloggen min. 

 

En jævlig busstur

I går kveld fikk jeg en melding om at jeg ikke måtte slutte å blogge. Hun som sendte meldingen ville sponse meg med 3 “blogshouts”, og 100 kroner på kontoen min. Hun mente at bloggen min var viktig, ikke bare fordi jeg ba om hjelp til meg og datteren min, men at jeg og formidlet at spesielt juletiden er vanskelig for mange, og spesielt foreldre med små barn.

 

Så derfor håper jeg dere som leser dette også vil lese resten av bloggen min.

Du finner den her; http://enalenepappa.blogg.no

Ønsker du dokumentasjon finner du det i dette innlegget; http://enalenepappa.blogg.no/1511663439_dokumentasjon_for_de_som_tviler.html

Og hvis du vil, blir jeg veldig glad hvis du deler bloggen min på sosiale medier.

 

Samtidig vil jeg igjen spørre om du/dere vil bidra til at datteren min og jeg får en bedre jul.

Det kan dere gjøre med å gi et lite bidrag til konto 9522.06.25762.

Om du vil/kan bidra med 10 kroner – 20 kroner – 50 kroner eller 100 kroner spiller ingen rolle.

Det heter så fint; «Mange bekker små……». Hvis du lurer på hvorfor vi trenger hjelp anbefaler jeg å lese de andre innleggene mine. Der forteller jeg veldig åpent om våre økonomiske problemer, og hvor tøft det er for en liten jente å ha det slik, spesielt nå når julen nærmer seg.

 

 

Uansett om du vil hjelpe eller ikke så takker jeg for at du leste innlegget mitt.

 

Og så håper jeg at alle kan tenke på dem som ikke har det så greit nå som julen nærmer seg. Kanskje du satt på bussen i går og så en tynnkledd mann med slitte joggesko. Kanskje du tenkte at han burde kle seg bedre og bruke varmere sko. Kanskje han hadde med seg en liten jente med en skitten skolesekk og en utvasket vinterjakke. Kanskje det var datteren min og meg som satt der. Kanskje de slitte joggeskoene er de eneste skoene jeg har, og genseren jeg hadde på meg er den varmeste genseren jeg har. Og den skitne skolesekken er den eneste skolesekken datteren min har, og den utvaskete jakken er den fineste av de 2 jakkene hun har. Kanskje det var oss du så? Eller kanskje noen i samme situasjon? Var det oss så kan jeg fortelle deg at vi følte oss akkurat slik vi så ut. Vi følte oss ikke bra. Vi merket blikkene dere sendte oss, og hørte kommentarene fra guttegjengen 3 seter bak. For meg betydde det ikke så mye, men for datteren min var det tøft. Skikkelig tøft. Hun gråt når vi gikk av bussen. Og når vi etterpå gikk inn på Kiwi-butikken for å kjøpe melk og brød ble det ikke bedre. Vi hadde bare råd til det billigste brødet og 1 liter melk. Trodde jeg. For når vi sto i kassen og det var vår tur til å betale så ble kortet avvist. Bak meg kunne jeg høre de andre i køen stønne og puste tungt for å markere at de ikke hadde tid til dette. Og blikkene jeg fikk av han som jobbet i kassen hjalp ikke. Jeg tok bort melken og da hadde jeg nok til å betale for brødet. Brød er viktigere enn melk siden vi har vann i springen. Og når vi gikk ut av butikken rant tårene nedover kinnene til datteren min. Hun prøvde å skjule det, men det er ikke lett å holde tårene tilbake selv om vi er vant yik slike opplevelser. For å spare penger takket jeg og nei til en bærepose. Og siden det regnet var brødet vått når vi kom hjem.

Dette skjedde ikke i går, men for noen dager siden. Dette er en opplevelse min datter og jeg hadde for veldig kort tid siden. Dette er faktisk hverdagen vår. Hverdagen til en uføretrygdet far og datteren hans.

Så tenker du gjerne at da må jeg ordne situasjonen. Og det ønsker jeg virkelig. Men når hverdagene stort sett består av motgang har jeg veldig lite energi til annet enn å gjøre alt jeg kan for å gjøre livet så godt som mulig for datteren min. For i tillegg til henne har jeg og et sykdomsbilde som er grunnen til at jeg er uføretrygdet. 

 

Takk for meg, og god jul

Dette blir litt takk for at du har lest bloggen min, og farvel. Jeg har siden jeg startet bloggen forsøkt å få hjelp slik at jeg kan gi datteren min en julegave og en fin advent og julefeiring. Dessverre har jeg ikke fått så mye hjelp som jeg håpet på. Men de fleste har gjerne nok med sitt nå som julen nærmer seg. Mitt første blogginnlegg betalte jeg for å få lesere til bloggen min. Dette var penger jeg helst skulle brukt på andre ting. Men jeg håpet og trodde jeg ville få litt hjelp, og så det som en investering. Dagen etter fikk jeg et tilbud fra en litt mer kjent blogger som ville hjelpe meg. Jeg fikk 10 “shouts” av denne bloggeren i form av påfyll på kontantkort et mitt (ja jeg er voksen og har kontantkort). Dette gjorde denne bloggeren fordi han/hun ville hjelpe meg til å få hjelp. Dessverre ikke helt den store suksessen. Men når jeg nå “shouter” dette innlegget er mine “shouts” brukt opp. Og stort sett alle leserne jeg har hatt har kommet fordi jeg har “shoutet” innleggene. Derfor kommer jeg ikke til å skrive så mye som før når jeg ikke får lesere. Men jeg skal ihvertfall fortelle ferdig julekalenderen. Den finner du her; http://enalenepappa.blogg.no

 

Til de som har sendt med frekke og ufine meldinger vil jeg bare si at bare er til å scrolle forbi hvis man ikke vil lese noe. Og jeg har fremdeles ikke blitt rik på bloggen min. Ligger ved bilde av kontoene mine. Beløpet er det samme som i går, og litt senere i dag er det litt mindre på konto siden jeg må kjøpe brød og melk. Og som jeg har skrevet mange ganger før kan jeg dokumentere at situasjonen er reell. 

(Bloggen fortsetter under bildet)

 

Så nå takker jeg for meg med et ønske om god jul til alle. Og ta vare på hverandre. Og hvis du vil blir jeg veldig glad hvis du stikker innom bloggen min innimellom. Kanskje jeg skriver et nytt innlegg. Og hvis du vil dele bloggen på facebook eller andre plasser blir jeg veldig glad.Jeg håper jo fremdeles at det er noen der ute som vil hjelpe meg. 

Og det er selvfølgelig ikke for sent til å gi et bidrag for å hjelpe meg å gi min datter en fin jul. Alt hjelper, om det så bare er 10 kroner. Kontonummeret mitt er fremdeles 9522.06.25762. Og send meg gjerne noen hyggelige ord hvis du vil.

Tusen takk for at du leste her. Les gjerne resten av bloggen min. 

Hilsen Alenepappa

 

En riktig god jul. Hilsen NAV Innkreving

Ønsker du dokumentasjon finner du det i dette innlegget; http://enalenepappa.blogg.no/1511663439_dokumentasjon_for_de_som_tviler.html

Som om ikke julen var vanskelig nok økonomisk, så bestemte NAV Innkreving seg for å gjøre den enda vanskeligere for min datter og meg. For bare litt over 2 uker før utdelingen som skal være til 20 januar har de bestemt seg for å trekke meg 3500 kroner på neste utbetaling. Dette er alt for mye, men de har en saksbandlingstid på minst 4 uker på å redusere/stoppe trekket. Så vi som allerede ikke hadde noen penger til overs til julefeiring vil nå i tillegg få problemer med å betale de faste utgiftene. Jeg er helt enig at jeg må gjøre opp for meg og betale gjeld. Men å komme med dette rett før jul er bare en svært lite gjennomtenkt avgjørelse av NAV Innkreving. Nå føler jeg bare at alt er håpløst. 

En skikkelig god jul fra NAV Innkreving liksom 😢

Nå får jeg sitte meg ned å skrive søknad om å få redusert/stoppet trekket og håpe de ihvertfall klarer det før utbetalingen i januar.

Ligger og inn et screenshot av kontoen min hvis noen lurer på om jeg har blitt rik av å blogge. Dette er penger som skal være til 12 desember. Barnetrygden som kommer i slutten av november går direkte til regninger. Så det beløpet jeg har på konto er det min datter og jeg skal leve av i over 2 uker. Da kommer uføretrygd minus 3500 kroner. Så en allerede vanskelig jul ble i dag enda verre. 

Håper derfor noen der ute vil hjelpe oss med noen småkroner. Alt hjelper. Mange bekker små………

Kontonummeret vårt er 9522.06.25762

Og siden min datter har mange legetimer og behandlinger de siste ukene før jul håper jeg noen vil hjelpe oss innen den tid slik at vi og kan få falle til ro vel vitende om at vi får en fin jul vi også. Det er ihvertfall det som er drømmen min. Det er det datteren min trenger og fortjener. 

 

Håper du og vil lese de andre innleggene mine som du finner her; http://enalenepappa.blogg.no/

Kan sex redde julen???

 

 

Av de innleggene jeg har skrevet hittil er det det innlegget som inneholder ordet sex som har flest lesere. Det innlegget har faktisk dobbelt så mange sidevisninger som nummer 2 på listen.

Har vi nordmenn blitt så kalde og uten empati for andre at vi ikke lenger bryr oss om hvordan andre har det, men når vi ser ordet sex så må vi bare lese? Har vi som bor i verdens lykkeligste land, som og er verdens beste land å bo i (ihvertfall ifølge FN) blitt en gjeng med selvopptatte egoister som ikke bryr oss om andres lidelser? Eller er situasjonen til meg og min datter og andre som har det slik for virkelighetsfjern? Er det bedre å lukke øynene og lese om sex og håper at min datter og jeg bare forsvinner slik at dere slipper å tenke på oss? Er vi en utvekst som gjør skam på perfekte Norge? Da ber jeg så mye om unnskyldning. Bare husk at den situasjonen vi er i, kan alle havne i. Man vet aldri når en ulykke eller sykdom inntreffer. Neste gang er det kanskje deg. Men jeg håper ikke det, for jeg unner ingen denne situasjonen.

Jeg skal ikke si at jeg er bedre. Kanskje jeg gjør akkurat det samme. Jeg er på ingen måte bedre enn noen andre. Men jeg har stor medfølelse med andre som har det vanskelig uansett grunn. Men det kan godt hende at jeg har lettere for å trykke på artikler og blogger som handler om sex eller andre ting som er mer lystig enn fattigdom og elendighet. Kanskje det bare er slik vi er.

Men siden du allerede har trykket deg inn her på bloggen min, så håper jeg du tar deg tid til å lese det andre jeg har skrevet og. Hvis du tør!!!! Om du vil hjelpe oss med et bidrag eller ikke får du avgjøre selv. Men uansett ville jeg blitt glad hvis du leste og prøver å forstå at vi faktisk har fattigdom i Norge. Og jeg blir utrolig glad hvis du deler bloggen min på facebook og andre steder. Jeg skriver bloggen av 2 grunner. Først og fremst for å gi datteren min et litt bedre liv, men og for å fortelle den harde virkeligheten. Hvordan mange barn vokser opp i det som skal være verdens beste og lykkeligste land. Jeg føler meg ikke lykkelig.

 

Resten av bloggen min finner du her; http://enalenepappa.blogg.no

Og følg gjerne julekalenderen min. Det er en sann historie fra julen 2016. Jeg bare bruker årets datoer/dager.

 

Og vil du hjelpe med et bidrag blir jeg utrolig takknemlig.

Om det er 10 kroner eller 200 kroner blir jeg like takknemlig uansett. For alt hjelper.

Kontonummeret mitt er 9522.06.25762.

 

Og som jeg har skrevet tidligere, så kan jeg med glede dokumentere at det jeg skriver er reellt.

 

Årets beste Black Friday -tilbud

Black Friday er egentlig en amerikansk tradisjon som startet på 1960-tallet. I USA er Black Friday alltid fredag etter Thanksgiving, og en dag der butikkene har spesielle tilbud. Veldig ofte gode tilbud. Akkurat som Halloween er dette en tradisjon vi har «adoptert». Men Black Friday er ikke på fredagen etter Thanksgiving i Norge. Her varer Black Friday en hel uke. En hel uke med kjøpepress. For mange med vanlig inntekt kan Black Friday oppleves som vanskelig når det reklameres med kjempetilbud uansett hvor man snur seg. For en far med en økonomi som ikke går opp til vanlig er Black Friday et mareritt. Jeg unner andre å gjøre gode kjøp, og muligheten til å kjøpe billige julegaver. Men å få det midt i ansiktet uansett hvor man snur seg når man er ute, og med fargerike, høylydte reklamer på tv når man er hjemme blir for mye. Datteren min ser og disse reklamene. Og jeg vet hun ønsker seg mye selv om hun ikke sier det. Og vi skulle begge veldig gjerne gått på Black Friday og kjøpt julegaver til hverandre. Men vi kan ikke. Og derfor er det ikke noe lett å se dette uansett hvor vi er. Og når det varer en hel uke blir det for mye.

Så mitt beste Black Friday-tilbud er å ikke kjøpe noe på Black Friday.

Når Black Friday er ferdig kommer elektro-kjedene med sine julegavetips-reklamer. Og som alle andre år er årets julegavetips siste modell av mobiltelefon, nettbrett/ipad, den nyeste laptopen eller en dyr kjøkkenmaskin. For en alenefar som såvidt har råd til å betale regningene sine, og ikke alltid har råd til å ha varm middag er slike julegaver ikke en gang noe jeg kan drømme om. Hvorfor må årets julegavetips koste fra kr 1000 til kr 20.000? Trenger vi dette? Hvor ble det av kulturen der man sparte til ting man ønsket seg hvis det kostet mye? Noen av datteren min sine klassevenner har ny mobiltelefon, nytt nettbrett eller ny laptop på ønskelisten. Datteren min ønsker seg selvfølgelig det samme. Men det sier hun ikke siden hun vet at det ikke er mulig. Vi kan ikke en gang spare penger til noe slikt. Så min datter ønsker seg ting hun trenger, som nye strømpebukser, sokker, en ny tannbørste (ikke en gang elektrisk) og slike små billige ting. Billig for de fleste med normal økonomi, men for oss er til og med dette dyrt.

Så når du står på Elkjøp, Lefdal eller Power og drar kortet ditt for å betale for en Samsung S8, den nyeste ipaden eller nyeste laptop-modellen som du skal gi i gave til sønnen eller datteren din, så tenk gjerne over hvilket kjøpepress du skaper for de foreldrene som ikke har råd til dette. Det er kanskje min datter som i friminuttet må høre på at sønnen eller datteren din forteller om den flotte julegaven han eller hun fikk, mens datteren min ble glad for et par sokker og en tannbørste som lå borti kroken i stuen siden vi ikke en gang har råd til juletre.

Håper du kan ta deg tid til å lese de andre innleggene mine og. De finner du her; http://enalenepappa.blogg.no

Og hvis du vil hjelpe oss med et lite bidrag er det bare å ta kontakt. Vi har og kontonummer 9522.06.25762

 

 

Julekuler, fattigmann, dating og sex

Ønsker du dokumentasjon finner du det i dette innlegget; http://enalenepappa.blogg.no/1511663439_dokumentasjon_for_de_som_tviler.html

Jeg skriver denne bloggen av 2 grunner. Først av alt ønsker jeg å fortelle hvordan datteren min og jeg har det nå som vi går julen i møte med utrolig dårlig økonomi uten rom for utskeielser. Men ikke minst fordi jeg håper noen vil hjelpe oss med et lite bidrag. Et lite bidrag som kanskje gir meg mulighet til å gi datteren min en fin adventstid og julefeiring. Og jeg vil være takknemlig for et bidrag uansett hvor lite det er. Det er noe som heter «mange bekker små……….». Og jeg håper virkelig at jeg kan gi datteren min en fin adventstid og julefeiring. Datteren min fortjener virkelig en fin jul. De som kjenner hun vet at hun fortjener det etter alt hun har måtte gå gjennom de siste 10 – 11 månedene.

Og selv om jeg ikke har fått veldig mange bidrag eller hjelp (har mottatt 300 kroner som jeg er veldig takknemlig for), så har jeg fått en del andre henvendelser. Noen har vært hyggelige og likt det jeg skriver, noen har beskyldt meg for å lyge (derfor tilbyr jeg meg å dokumentere alt jeg skriver om vår situasjon), en ville gi meg noen julekuler og en dame skrev en melding som nesten kunne tydes som en invitasjon til en date. Men som alenefar kommer alt som har med dating og sex langt nede på listen. Det er ikke så veldig sexy å være alenefar. Så jeg måtte takke pent nei til invitasjonen. Min eneste prioritering er å gi min datter en fin jul og sørge for at hun føler seg trygg.

Og hvis du lurer på hvor fattigmann hører hjemme i denne teksten, så passet det bare inn siden jeg føler meg som en fattigmann samtidig som det er en av de 7 sortene jeg skulle ønske jeg kunne bakt til jul. Så fattigmann passet godt inn i overskriften. 

Hvis du ikke har lest mine andre innlegg håper jeg du tar deg tid til å gjøre det nå.

Følg linken her; http://enalenepappa.blogg.no

Og har du lyst å hjelpe meg med et lite bidrag så datteren min og jeg får en fin jul, romjul og nyttårsfeiring har jeg kontonummer 9522.06.25762. Om det er 10 -20 -50 ? 100 eller 200 kroner blir jeg uansett veldig takknemlig.

 

Les mer om hvem jeg er her: http://enalenepappa.blogg.no/1511227969_en_forklaring_p_alt.html

 

Og de andre innleggene mine forteller mer om situasjonen til min datter og meg. De innleggene finner du her; http://enalenepappa.blogg.no

Takk for at du leste