Jeg ville bare være en god far

Når barn gjør noe galt forstår de som oftest ikke at det kan få konsekvenser for seg selv, men og/eller konsekvenser for dem de gjør noe galt mot. Men de aller fleste oppegående voksne vet dette veldig godt. Man har lest i aviser og sett på TV om barn, unge og voksne som har forsøkt eller har klart å ta sitt eget liv fordi de blir mobbet, trakassert eller på andre måter blitt behandlet dårlig. Og vi har faktisk lover som gjør at man kan bli dømt i slike saker. Nå må jeg spesifisere at jeg ABSOLUTT IKKE har noen tanker om å gjøre noe slikt. Men voksne personer bør tenke seg godt om før de henger ut og anklager andre for ting. For det kan ha store ringvirkninger med konsekvenser man nesten ikke kan forestille seg. Det første jeg gjorde når jeg stod opp i dag var å ringe fastlegen min for å få en akuttime. For jeg har nesten ikke fått sove i natt. Jeg har følt meg fysisk dårlig i tillegg til mange tanker om hva som skjer fremover. For hvordan vil julen bli? Vil jeg måtte bruke mye tid på møter med barnevernet? Hva slags falske anklagelser står om meg på nettet? Og mange andre tanker.  I tillegg har jeg utrolig dårlig samvittighet for at hun som var så snill å opprette en spleis for å hjelpe meg og ble hengt ut. Jeg synes ikke at verken hun eller jeg fortjente noe av dette. Alt jeg har gjort er å spørre om hjelp til å gi datteren min en fin jul, og i tillegg hjelp til å gi hun tannregulering som hun må ha. Ikke for utseendet skyld, men for å få plass til alle tennene som kommer. Og jeg har hele tiden tilbudt dokumentasjonen på alt jeg skriver hvis jeg bare får vite hvem jeg gav slik dokumentasjon til. Men for noen var ikke det nok. Så derfor måtte de henge meg ut på et forum og anklage meg for svindel. Hadde de vært tøff nok til å kontakte meg personlig og la meg vite hvem de er hadde de mer enn gjerne fått dokumentasjon på at jeg absolutt IKKE er en svindler. Jeg er en pappa som bare prøver å gjøre livet til datteren min så godt som mulig til tross for en veldig vanskelig økonomisk situasjon. Men nå er det ikke så mye mer jeg kan gjøre siden noen personer laget sin egen sannhet om meg på nettet. Så deres handlinger har fått store konsekvenser for meg. Men den det går mest utover er datteren min. En jente som ikke har hatt en lett oppvekst, og som fortjener alt godt hun kan få. Men dette klarte disse personene å ødelegge med å sitte godt gjemt bak pc eller telefon og konspirere om ting de ikke vet noe om til tross for at de visste at de kunne få se dokumentasjon hvis de bare kontaktet meg. Jeg håper dere aldri kommer i en slik situasjon som jeg er i. For det unner jeg ikke engang dere. 

I løpet av dagen i dag har det kommet inn mange useriøse kommentarer og mail med både drittslenging og trusler. Og som jeg har skrevet tidligere så politianmelder jeg alle trusler. Her er et eksempel på en slik mail 

Men nå er altså alt som har med kontonummer og spleis borte fra bloggen min. Så nå håper jeg ingen føler seg truffet. De som vil kontakte meg kan gjøre det på mail [email protected]

Og dere som truer meg med å politianmelde meg får gjøre det hvis dere har noen glede av det. Jeg har ingenting å skjule. Jeg har all dokumentasjon klar slik at jeg kan bevise at jeg ikke har gjort noe galt. Alt jeg ville var å gi datteren min et bedre liv. Jeg forsøkte bare å være en god far for datteren min

Kommentarer av negativ og truende karakter blir ikke publisert på bloggen. Har du noe slikt å si meg få du være tøff nok til å fortelle meg hvem du er. 

 

 

 

 

 

 

Hvorfor skal du? Alle andre gjør det

Nå er det under en måned igjen til julaften. I dag, mandag 26 november er det 28 dager igjen. Kl 9 i dag mandag morgen er det nøyaktig 677 timer igjen til butikkene stenger kl 14 på julaften. Og trekker du fra 6 timers søvn hver natt disse 28 dagene får du 509 timer du er våken på frem til du skal begynne å gjøre deg klar for julemiddagen og en fantastisk kveld med de du er glad i. Og de fleste bruker 8 timer på jobb 5 dager i uken de resterende ukene fram mot jul. Så tiden det er igjen til alle juleforberedelsene er ikke stor. Bruk tiden godt.

Og for oss som ber om hjelp til jul begynner presset å komme. Jeg lurer på om jeg får nok hjelp til at julen blir like fin som i fjor. Om vi får julemiddag og hva datteren min får i gave. 

Og så vet jeg at de aller fleste som leser bloggen min eller annonser på finn tenker at alle andre hjelper, så hvorfor skal jeg hjelpe. Men de aller fleste hjelper ikke. De bare tror at alle andre gjør det. Så jeg oppfordrer alle som har en 50-lapp eller hundrelapp å avse til å hjelpe noen som ikke får en like god jul som de fleste andre. Derfor håper jeg at så mange som mulig har mulighet til å gi en 50-lapp eller 100-lapp. Tenk hvor godt det vil føles når du spiser julemiddagen vel vitende om at du har gitt en gave som sørger for at et barn eller kanskje en hel familie får en fin julefeiring. 

Ikke tenk at alle andre hjelper, så du trenger ikke.

Om du vil hjelpe datteren min og meg, eller noen andre er helt opp til deg. Det viktigste er at du hjelper noen som trenger det.

Her i ihvertfall informasjon om hvordan du kan hjelpe meg med å gi datteren min en fin jul og tannregulering. 

Det er opprettet en spleis for å hjelpe meg. Den finner du her http://spleis.no/project/55470

Og så har jeg kontonummer 9522.06.25762

Og vil du vite mer om datteren min og meg finner du alle tidligere innlegg her

 

 

 

Er det jeg gjør så forferdelig?

Jeg har siden jeg startet å blogge fått mye kritikk fordi jeg ber om hjelp. Eller på godt norsk heter det vel å tigge. Og jeg skal ikke nekte for at det er det jeg gjør. Jeg spør dere som leser innleggene mine om hjelp til å gi datteren min en bedre oppvekst. For jeg vil jo at hun skal kunne feire bursdagen sin på samme måte som andre barn gjør. Og jeg vil at hun skal få feire en fin jul med julegaver, julemat og julegodt. Og jeg vil at hun skal ha en oppvekst på like vilkår så andre barn i Norge. Men det klarer ikke jeg å gi henne siden inntekten min er så lav at vi sliter oss gjennom hverdagene hele året. Og dette har jeg jevnt og trutt fortalt om siden jeg startet bloggen. Og jeg har tilbudt meg å dokumentere at situasjonen er akkurat slik jeg beskriver den her. Men mange mener at det jeg gjør er feil. Noen mener jeg burde bli fratatt datteren på grunn av det jeg gjør. 

Men er det jeg gjør egentlig så gale? Jeg prøver jo bare å gjøre livet til datteren min bedre. Jeg er jo heller ikke den eneste bloggeren som tigger. For den siste tiden har det jo kommet fram hvordan bloggere tigger til seg gratis ferier, hotellopphold,  flyreiser og andre ting bare for å skrive noe positivt om selskapet som gir dem disse tingene. Er det så mye bedre? Det er jo tigging det og. I tillegg er de tingene de tigger til seg unødvendige ting man ikke trenger. Jeg mener at det jeg ber om hjelp til er viktigere enn at en eller annen rosa-blogger skal få seg en ferietur til Dubai, eller en flytur med Norwegian til Miami. Jeg er jo inhabil, men jeg mener at det er viktigere at et barn får en fin oppvekst enn at en rosablogger som allerede tjener masse penger får en fin weekendtur hun faktisk har nok penger til å betale selv. 

Sånn. Da har jeg fått ut litt frustrasjon på en ellers fin lørdag.

Og så vil jeg minne om at jeg ber om hjelp til både å gi datteren min en fin jul og tannregulering. 

Det er opprettet en spleis for å hjelpe meg. Den finner du her http://spleis.no/project/55470

Og så har jeg kontonummer 9522.06.25762

Og vil du vite mer om datteren min og meg finner du alle tidligere innlegg her

 

boy surrounded by question marks clipart