Jeg er garantert hvit jul hvert eneste år

Som de fleste andre drømmer jeg om en hvit og fin jul. Å sitter og spise en nydelig julemiddag med et fint juletre med mange fine og spennende gaver under, mens snøen daler ned utenfor. En hvit jul er er den beste julen.

Vanligvis skriver jeg jo her for å hjelpe meg å gi datteren min en fin jul med julegaver, julemat og julekos. Og dette skrev jeg ganske mye om i forrige innlegg der jeg forklarte situasjonen vår. Og jeg håper fremdeles flere vil hjelpe oss. Da er kontonummeret mitt 9522.06.25762
Og vil du kontakte meg kan jeg treffes på mail [email protected]

Men i dag vil jeg skrive litt om hvit jul. For selv om det ikke faller et eneste snøfnugg har jeg en hvit jul hvert eneste år. En hvit jul betyr at jeg aldri drikker alkohol i julen. Julen er barnas store dag. Og da skal aldri datteren min behøve å føle at julaften blir mindre hyggelig bare fordi jeg absolutt skal drikke alkohol. Jeg vokste opp med voksne som drakk alt for mye alkohol i julen. Jeg husker hvor fantastisk fint vi hadde det rundt middagsbordet og når vi åpnet gaver. Men så begynte forandringene. Først begynte de voksne å snakke annerledes. Både til hverandre og til meg. Og så ble det mer latter før diskusjonene ble mer og mer høylytt. Og noen ganger endte det i heftige krangler. Da følte jeg meg absolutt ikke trygg. Jeg var liten og redd. De personene som skulle være de jeg kunne stole mest på i hele verden gjorde meg redd. Da betydde ikke gavene eller alt godteriet noe som helst. Jeg ville bare føle meg trygg. Så helt fra jeg var liten har jeg vært fast bestemt på at mine barn aldri skal føle den frykten og redselen jeg følte. Så jeg drikker aldri alkohol på julaften. Jeg har hvit jul. Og jeg oppfordrer alle som feirer jul sammen med barn å i det minste være måteholden med alkoholen. For selv om du kanskje ikke føler du forandrer deg kan jeg garantere at barna merker det veldig fort.

Jeg har ingen annen tilknytning til denne kampanjen annet enn at jeg signerer hvert år. Og jeg oppfordrer så mange som mulig til å signerer; http://hvitjul.no
Husk at julen er barnas tid

Håper at noen har lyst å dele bloggen på sosiale medier siden jeg ikke lenger har mulighet til å “shoute” bloggen min

1 kommentar
  1. Veldig enig med deg når det gjelder hvit jul, jeg har ikke hatt negative opplevelser i julen relatert til alkohol og vil at mine barn også skal slippe det. Mange er uenig og mener at det må være lov å kose seg, men om man inne kan kose seg med familien uten alkohol, ja da har man et problem.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg