Tusen takk & Verdens beste julegave

Egentlig var planen å skrive dette innlegget litt nærmere juleaften, altså i helgen. Men så har jeg fått litt kritikk for å ikke ha sagt takk til alle som har hjulpet meg. Så da kommer dette innlegget nå.

De som har kontaktet meg direkte har jeg ved hvert eneste henvendelse takket veldig mye for hjelpen, men de som hjalp via spleisen hadde jeg ikke mulighet til å takke direkte. Så da må jeg gjøre det her. Jeg er utrolig takknemlig for all hjelp jeg har fått. Jeg tror ikke noen kan forestille seg hvor utrolig mye det betyr for meg. Dessverre nådde ikke spleisen som var ment til å hjelpe meg med tannregulering til datteren min målsummen, men likevel er jeg veldig fornøyd. For i går fikk jeg det som må være verdens beste julegave. Jeg fikk beskjed om at en anonym person skal dekke min egenandel av tannreguleringen. Personen skal betale direkte til tannlegen. Så etter nyttår skal datteren min endelig få startet behandlingen.

Og nå er det sikkert mange som tror at jeg dermed nesten vasser i penger siden spleisen kom opp i 6900 kroner. Men det blir uansett ikke en jul med overflod. Vi skal få en fin jul, men ikke mer enn det. Men det som kom inn gjennom spleisen hjelper meg å få et lite pusterom. For som dere ser i bildene nederst har jeg en strømregning på kroner 1810,-. Eller, den er vel litt dyrere nå siden den forfalt i slutten av oktober. Vanligvis er ikke strømregningen min så høy, men som dere ser på oversikten er det etterfakturering av nettleie som gjør den høy. For selv om kraftselskapet ikke klarer å fakturere nettleie i rett tid tar de lite hensyn og etterfakturerer det på en faktura. Men nå har jeg heldigvis råd til å betale det. Og i tillegg er en støtdemper bak på bilen min ødelagt. Og den andre er dårlig. Egentlig hadde jeg ikke tenkt å fikse det enda. Men siden vi er så avhengig av bilen skal jeg nå få fikset det. Og selv om jeg enten skifter det selv (hvis jeg klarer) eller får gratis hjelp vil det koste nesten kroner 3000,- i deler. Det koster nesten kroner 1300,- pr støtdemper. I tillegg har jeg enda en gang kommet bakpå med betalingen av både forsikringen og tv-abonnement, så nå kan jeg endelig komme ajour med det. Og så har jeg strømregingen som forfaller nå i desember. Så når jeg endelig har betalt det jeg skylder på strømregningen, fått fikset bilen og kommet ajour med forsikring og tv-abonnement er det ikke så mye igjen. Men vi skal få en fin jul. Og kanskje jeg får råd til å ta datteren min med til frisøren. Det er et stort ønske. Hun har ikke vært hos frisøren på veldig mange år. Og jeg er ikke flink å stusse flisene hennes sier hun. Og er jeg heldig kan jeg kanskje kjøpe meg et par nye vintersko. Har klart å få hull i de jeg har. Og for meg er det ikke like lett å finne gode vintersko siden jeg sliter med noe som heter Hallux Valgus.

Men nok om alt slikt. Dette innlegget skulle handle om hvor utrolig takknemlig jeg er for all hjelp. Jeg er overveldet over både hjelpen og de støttende mailene og meldingene jeg har fått. Og hvis noen føler at jeg har gjort noe feil håper jeg de kontakter meg så jeg eventuelt kan få beklage og forklare. Hvis noen har følt seg støtt av at jeg har bedt om hjelp på denne måten vil jeg på det sterkeste beklage og si unnskyld. Jeg har aldri hatt noe ønske om å plage eller støte noen. Mitt eneste ønske har vært og vil alltid være å gi datteren min en fin oppvekst. Dessverre er ikke det alltid like lett når økonomien er som den er. Men hjelpen fra dere har ihvertfall hjulpet meg til å komme ajour og ikke være på etterskudd.

Og hvis noen nå tror at datteren min får overflod av julegaver kan jeg forsikre dere om at hun får helt sikkert mindre enn de fleste andre. Hun får ingen andre gaver enn det jeg har fått hjelp til fra dere. Vi har ingen familie som gir hun gaver. Så her er ingen overflod. Og det ønsker jeg ikke heller. Julen er så mye mer enn bare gaver. Og vi skal kose oss i julen. Og det håper jeg alle andre skal også.

Igjen tusen tusen takk til alle som har hjulpet oss.

Håper alle får en fantastisk jul

Thank You word cloud, business concept
4 kommentarer
  1. Dette med tannlegeregningen var en utrolig god nyhet, kjekt å lese.
   Synes det virker som om du har en fornuftig tanke rundt bruken av resten av pengene. Det å komme ajour vil gjøre det lettere på nyåret og kanskje gi deg bedre nattesøvn. Når det gjelder bildeler er det ofte mye å spare på å handle på nettet.
   Håper dere får en flott julefeiring og at neste år blir bedre.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg