Vår siste jul sammen?

Ingen skal få påstå at 2018 har vært et enkelt år for oss. Spesielt helsemessig. Vi har selvfølgelig og hatt masse positive opplevelser i 2018, men høsten startet med testikkelkreft og deretter lungebetennelse. Og som om det ikke var nok fikk jeg i går konstatert bihulebetennelse. Ok, ingen alvorlig sykdom, men fy f…. så vondt. Så nå blir det enda en kur med antibiotika.

Legen advarte meg om at immunforsvaret mitt ikke er så sterkt som det burde være, og samtidig burde jeg ikke stresse. Men jeg kan heller ikke slappe av. Jeg må gjøre alt jeg kan for at datteren min får en fin jul.

Da jeg fikk kreftdiagnosen så jeg for meg at dette blir den siste julen med datteren min. Og selv om operasjonen var vellykket har jeg slitt med negative tanker etterpå. Kanskje skjer det noe annet med meg? Man vet aldri hva morgendagen bringer. Og så kan det jo hende at de som sier at datteren min ville fått det bedre hvis hun ble tatt fra meg har rett. Jeg gjør alt jeg kan for at hun skal få en fin barndom, men jeg føler jo og at det aldri er nok. Jeg kan tilby hun uendelig mye kjærlighet og omsorg, men samtidig er det jo ting hun alltid vil mangle. Ting som vennene hennes ser på som helt naturlige. Ting de fleste barn ser på som en selvfølge, som stort tv, internet, en spillkonsoll og mye annet. Jeg vet at det er mange andre barn rundt om som ikke har alle disse tingene, og som har en fin og god barndom. Men samtidig hjelper ikke det på følelsene mine om at jeg ikke gir datteren min den barndommen hun fortjener.

Kanskje er jeg bare veldig melankolsk i dag fordi jeg har vært på gravene, og i tillegg er jeg syk (igjen) og trøtt og sliten? Hvem vet. Men akkurat nå føler jeg meg ikke bra nok. Jeg føler meg veldig alene. For vi har ikke familie slik de fleste andre har. Det er bare oss to. Selv om jeg er voksen skulle jeg innimellom ønske jeg bare kunne få en klem og høre noen fortelle meg at alt blir bra.

Men til tross for at inntekten min ikke tillater at vi kan feire jul blir det en veldig fin jul likevel. For selv om vi ikke har familie som gir julegaver til datteren min har jeg takket være personer som leser bloggen min fått en skikkelig julemiddag, 6 julegaver og julegodt til både julesokk i morgen tidlig og kos etter middagen. Så takket disse personene får vi en fin julaften. Og i morgen tidlig reiser vi tidlig ut en tur i kirken før vi reiser hjem og ser på alt det gøye på tv. Så da skal jeg la alle de negative tankene være i fred og heller nyte en fin julaften.

Til dere som har hjulpet oss, tusen tusen takk. Skulle gjerne gitt dere alle en klem

Ønsker dere alle en fantastisk jul

Og min siste oppfordring før julefeiringen starter er at vi alle bryr oss litt mer om hverandre. Det er mange som sliter både nå i julen, men og i romjulen, til nyttårsfeiringen, til sommerferien og alle andre dager i året.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg